O konotaciji - Raffaelli, Ida (Array, 1997)
U ovom se članku upozorava na pitanja i probleme vezane uz pojam konotacija od logičke do lingvističke uporabe toga pojma. Kod različitih se lingvista taj pojam različito tumači, analizira i upotrebljava.