Suvremeno hrvatsko laičko kazalište: nužnost interdisciplinarnog pristupa - Čale Feldman, Lada (Array, 1998)
Rad se bavi prosudbenom poviješću izučavanja tzv. laičkog (neprofesionalnog, amaterskog) kazališta u Hrvatskoj, pledirajući za interdisciplinarni pristup i shvaćanje prema kojemu ta vrsta kazališta tvori vitalni dio hrvatske kazališne kulture na tromeđi tzv. umjetničke, folklorne i popularne kazališne prakse.