Antonimija u hrvatskoj ojkonimiji - Mihaljević, Milica (Array, 1998)
U radu se analiziraju različiti tipovi antonima u hrvatskoj ojkonimiji. Antonimi se u ojkonimiji mogu podijeliti s obzirom na broj sastavnica, vrstu riječi nositelja antonimne opreke, tvorbenu strukturu, broj članova antonimnoga niza i tip antonimne opreke. Na kraju se rada navodi popis antonimnih parova potvrđenih u hrvatskoj ojkonimiji.