Šizofreni pripovjedač - Šesnić, Jelena (1998)
Zbirka kratkih priča Lift bez kabine mlade prozaistice Marinele vodi nas u svijet na granici normalnog i abnormalnog. Pripovjednim tehnikama kratkoga spoja, proturječnosti, prekinutoga slijeda, upućuje na krizu smislenosti jezika i vodi nas u neku novu dimenziju.
Projekt MZOS
HRV