Šizofreni pripovjedač - Šesnić, Jelena (Array, 1998)
Zbirka kratkih priča Lift bez kabine mlade prozaistice Marinele vodi nas u svijet na granici normalnog i abnormalnog. Pripovjednim tehnikama kratkoga spoja, proturječnosti, prekinutoga slijeda, upućuje na krizu smislenosti jezika i vodi nas u neku novu dimenziju.