Danas moguća bajka - Šesnić, Jelena (1998)
Suvremeni američki prozaist Russell Banks uspješno spaja konvencije realističkog romana i bajke u priči o tinejdžeru u okružju suvremene Amerike i dvojbenih moralnih vrijednosti. Na kraju u kronici nasilja, lutanja i potrage za identitetom ipak prevladavaju prijateljstvo, vjera u sebe i u dobro.
Projekt MZOS
HRV