Odrazi indoeuropskih laringala u slavenskim jezicima - Matasović, Ranko (Array, 1997)
U radu se iznosi pregled odraza indoeuropskih laringala u praslavenskom te predlaže jedna nova hipoteza o podrijetlu baltoslavenske akcentuacije.