Problem značenja u teorijama prepoznavanja riječi i razumijevanja jezika - Erdeljac, Vlasta (Array, 1997)
Razmatraju se semantički pristupi koji se pokazuju upotrebljivima u modernim teorijama prepoznavanja riječi i razumijevanja jezika.