Prepoznavanje riječi u povezanom govoru (na primjeru hrvatskog jezika) - Erdeljac, Vlasta (Array, 1995)
U pokusima provedenim na hrvatskom jezičnom materijalu pokazalo se da fonetsko-fonološka komponenta predstavlja osnovicu prepoznavanja riječi i razumijevanja jezika, ali da je nužno uključiti podatke s ostalih razina govornog i jezičnog procesiranja.