Adverbijalizacija u turskom jeziku - Čaušević, Ekrem (1997)
Zahvaljujući velikim izražajnim mogućnostima turskoga jezika adverbijalizacija se može odvijati na vrlo mnogo načina. U radu se ukazuje na manje poznate i analizirane primjere.
Projekt MZOS
HRV