Požega u razdoblju turske vlasti - Moačanin, Nenad (Array, 1997)
Povijest Požege u razdoblju turske vlasti prikazana kroz osobnu ispovijed zapovjednika tvrđave koji je tu dužnost vršio četrdeset godina.