Semantički primitivi - Raffaelli, Ida (Array, 1996)
U članku se analiziraju semantički primitivi kao mogući oblici najmanjih semantičkih jedinica s pomoću kojih se može opisati i odrediti značenje, a koji začimlju nezaobilazno mjesto u tradiciji komponencijalne analize. Članak pokušava rasvijetliti neke aspekte teoretkih postavaka o semantičkim primitivima.