Priručnik iz čitanja talijanske književnosti - Peruško, Tatjana (Array, 1997)
Članak recenzira knjigu M. Machieda "O modusima književnosti" kao priručnik koji upućeniji čitatelji talijanske književnosti mogu koristiti kao učena sugovornika i bogati izvor naputaka za čitanje.