Apozicija-rečenični član i rečenični odnos - Sesar, Dubravka (Array, 1997)
Članak se bavi pitanjem definiranja apozicije s dva aspekta:a. analizira je kao jezični član, b. analizira je kao rečenični odnos.Težište analize je na strukturno funkcionalnoj razini.