Žensko za muško i muško za žensko u starijoj hrvatskoj dramatici - Čale Feldman, Lada (Array, 1997)
Izlaganje se bavi motivom kostimografske inverzije spolova u starijoj hrvatskoj dramatici, posebice u svjetlu izvedbene namjene dramskog teksta. Članak analizira poetičku valenciju te značenjsko-performativnu učinkovitost toga motiva, a posebice njegovu implicitnu društveno-kritičku dimenziju s obzirom na dramaturške kontekste u kojima se javlja.