Poetika tame, uskrate, manjka - Čale Feldman, Lada (1997)
Članak se bavi suvremenim hrvatskim radio-dramskim autoricama, njih dvanaest, te iznalazi podudarne preokupacije u hrvatskim ženskim radio-dramskim šezdesetima i devedesetima.
Projekt MZOS
HRV