Baranya megye története az öskortól a honfoglalásig - Bándi, Gábor (Pécs : Baranya Megyei Levéltár, 1979)
Zusammenfassungen
Zbornik radova
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: Baranja; povijest; prapovijesne kulture; Balaton; Vinkovci; Vučedol; rimsko doba; rimske provincije; seoba naroda; srednji vijek