Veszprém a török korban : elolvasóülés Veszprém török kori emlékeiről - Tóth, G. Péter (Veszprém : Veszprém Megyei Múzeumi Igazgatóság, 1998)
Zusammenfassungen
Summaries
Bibliografija: str. 175-185
Bibliografske bilješke iza svakog rada
Keywords: Mađarska - povijest; tursko doba; 16. stoljeće; 17. stoljeće