Tudomány és hagyományőrzés - Petercsák, Tivadar (Eger : Heves Megyei Múzeumi Szervezet, 2008)
Summaries
Zbornik radova
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Mađarska - povijest; 16. stoljeće; utvrđeni gradovi; obrambeni sistem; ženska odjeća - 14 stoljeće; povijest odijevanja