Hagyomány és korszerüség a XVI. - XVII. században - Petercsák, Tivadar (Eger : Heves Megyei Múzeumi Szervezet, 1997)
Zusammenfassungen
Zbornik radova
Bibliografske bilješke iza svakog rada
Keywords: Mađarska - povijest; 16. stoljeće; 17. stoljeće