Komárom megyei múzeumok közleményei. 1. = [Mitteilungen der Museen des Komitats Komarom. 1.] (Tata : Komárom Megyei Múzeumok, 1968)
Zusammenfassungen
Časopis
Uspor. stv. nas. na spor. nasl. str.
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: muzejske publikacije; časopisi; Mađarska - povijest; arheološka istraživanja; muzeji