På fest hos litteraturen : Balzac, Lagerlöf, Laxness : tre foredrag - Renberg, Tore, 1972- (Oslo : Oktober, 2012)
Foredrag holdt p Litteraturhuset i Oslo
Keywords: Balzac, Honore de, -- 1799-1850; Lagerlöf, Selma, -- 1858-1940; Halldor Laxness, -- 1902-1998; norveška književnost -- eseji