Árpád-kori eredetü települések Abaúj vármegye déli részén - Wolf, Mária (Miskolc : Herman Ottó Múzeum, 1989)
Sažeci na njem i rus jeziku
Bibliografija: str. 169-172
Keywords: Mađarska - povijest; naselja