Végvárak és régiók a XVI - XVII. században - Petercsák, Tividar (Eger : Heves Megyei Múzeumi Szervezet, 1993)
Zusammenfassungen
Na poleđini nasl. str.: Tudományos tanácskozás előadásai - Noszvaj, 1991. okt. 17 - 18
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: Mađarska - povijest; 16. stoljeće; 17. stoljeće; tursko doba; granice; utvrđeni gradovi