Václav Furmánek a doba bronzová : zborník k sedemdesiatym narodeninám - Kujovský, Rudolf; Mitáš, Vladimír; Hänsel, Bernhard; Chvojka, Ondřej; Novotná, Mária; Pieta, Karol; Vladár, Jozef (Nitra : Archeologický Ústav Slovenskej Akadémie Vied, 2012)
Sažeci na slovačkom, njem. ili engl. jeziku
Zbornik radova
Tekstovi na slovačkom, njem. ili engl. jeziku
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: Furmánek, Václav; spomenice; arheološki zbornici; arheolozi; brončano doba; arheološka istraživanja