Brončani novac siscijske kovnice iz razdoblja kasne tetrarhije (305-313) u svjetlu ostava iz Trijebnja u Bosni i Hercegovini i Bjelovara u Hrvatskoj : doktorski rad - Pavlović, Ana; Milićević Bradač, Marina; Demo, Željko; Filozofski fakultet (Zagreb) (Zagreb, 2013)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Na usp. nasl. str.: Bronze coinage from the Siscian mint from the Later tetrarchic period (305-313) in light of hoards found in Trijebanj in Bosnia and Herzegovina and Bjelovar in Croatia
Bibliografija: listovi 416-446.
Bilješke uz tekst
Keywords: doktorska disertacija; numizmatika; rimski novac; kovnice; ostave; Siscia; siscijska kovnica; Trijebanj; Bjelovar