Rimski svijet u malome : geme kao svjedočanstva svakodnevnog života : doktorski rad - Kaić, Iva; Sanader, Mirjana; Filozofski fakultet (Zagreb) (Zagreb, 2013)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Na usp. nasl. str.: Roman world in miniature. Engraved gems as avidence of daily life
Bibliografija: listovi 335-354 i uz tekst.
Keywords: antička umjetnost; doktorska disertacija; gliptika; intaglio; kameje; provincija Panonija; provincija Dalmacija; muzejske zbirke; Arheološki muzej u Zagrebu; gliptička zbirka