Pićanska biskupija i Pićanština : zbornik radova međunarodnog znanstvenog skupa održanog 23. i 24. listopada 2008. godine - Matijašić, Robert (Posebna izdanja / Državni arhiv u Pazinu ;, 2012)
Sažeci na više jezika.