Kelti v Sloveniji. - Petru, Peter; Gabrovec, Stane; Pahič, Stanko; Knez, Tone; Klemenc, Josip; Kolšek, Vera; Katičić, Radoslav (Ljubljana : Slovenska akademija znanosti in umetnosti, 1966)
Zusammenfassungen
P. o.: Arheološki vestnik ; 17, 1966
Zbornik radova s kolokvija "Kelti v Sloveniji", Maribor, 12.-14.10.1964
Tekstovi na slov.(pretežno) ili hrv. jeziku
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Slovenija - arheološka nalazišta; željezno doba; laten; Kelti; keltska imena