A titói rendszer megszilárdulása a Tisza mentén = Konsolidacija Titovog režima na Potisju (1945-1955) - Sajti, Enikő A.; Juhász, József; Molnár, Tibor; Popović, Predrag (A titói Jugoszlávia levéltári forrásai = Arhivski izvori Titove Jugoslavije ;, 2013)
Summary.