Sepulkralna skulptura zapadnog Ilirika i susjednih oblasti u doba Rimskog carstva : zbornik radova s međunarodnog simpozija održanog od 27. do 30. rujna 2009. Split = Funerary sculpture of the western Illyricum and neighbouring regions of the Roman empire : proceedings of the International Scholarly Conference held in Split from September 27th to the 30th 2009 - Cambi, Nenad; Koch, Guntram; Starac, Alka; Migotti, Branka; Rendić-Miočević, Ante; Miletić, Željko; Ferri, Naser; Dobruna-Salihu, Exhlale; Bitrakova-Grozdanova, Vera (Split : Književni krug, 2013)
Sažeci
Zbornik radova
Tekstovi na više jezika
Bibliografija iza pojedinih radova i uz tekst
Kazala
Keywords: Rimsko carstvo; rimske provincije; Ilirik; rimska vojska; antička umjetnost; rimska skulptura; grobna arhitektura; nadgrobni spomenici; natpisi; prikaz dupina; prikaz odjeće; prikaz nakita; prikaz vojne opreme; stele; sarkofazi