Sepulkralna skulptura zapadnog Ilirika i susjednih oblasti u doba Rimskog carstva : zbornik radova s međunarodnog simpozija održanog od 27. do 30. rujna 2009. Split = Funerary sculpture of the western Illyricum and neighbouring regions of the Roman empire : proceedings of the International Scholarly Conference held in Split from September 27th to the 30th 2009 - Cambi, Nenad (Biblioteka Knjiga Mediterana ;, 2013)
Sažeci