Gradine zapadne strane otoka Hvara kao povijesni i kulturološki fenomen : doktorski rad - Miletić, Alen (Zagreb : A. Miletić, 2012)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, Odsjek za arheologiju
Bibliografija: listovi 127-146 i uz tekst
Keywords: Hvar - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; arheološka topografija; prapovijesna naselja; tumuli; špilje; eneolitik; brončano doba; željezno doba