Akademička galerija slikah : bibliografija priloga o Strossmayerovoj galeriji starih majstora Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti 1842.-1946. - Šamec Flaschar, Indira; Cvitaš, Maja; Radočaj, Gorka (Zagreb : Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Strossmayerova galerija starih majstora, 2011)
Summary.
Bibliografija: str. 483-485 - Imensko kazalo ; Kazalo inicijala, autorskih skraćenica i pseudonima ; Imensko i predmetno kazalo ; Kazalo naslova časopisa i novina
Keywords: bibliografija; Strossmayerova galerija starih majstora HAZU (Zagreb)