Akademička galerija slikah : bibliografija priloga o Strossmayerovoj galeriji starih majstora Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti 1842.-1946 - Šamec Flaschar, Indira (Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Strossmayerova galerija starih majstora, 2011)
Summary.