Bosna i Hercegovina u tokovima istorijskih i kulturnih kretanja u jugoistočnoj Evropi : međunarodni simpozijum = La Bosnie-Herzégovine dans les courants des evenements historiques et culturels de l'Europe de sud-est : symposium international, Sarajevo, 6-7. oktobar 1988. - Čović, Borivoj (Posebna izdanja / Zemaljski muzej Bosne i Hercegovine, 1989)
Zusammenfassungen