Zgodovina Ljubljane. Knj. 1, Geologija in arheologija - Brodar, Srečko; Grafenauer, Bogo; Klemenc, Josip; Korošec, Josip 1909-1966; Rakovec, Ivan (Ljubljana : Državna založba Slovenije, 1955)
Zusammenfassungen
Résumées
Na spor nasl. str.: History of Ljubljana = Histoire de Ljubljana = Geschichte von Ljubljana
Bibliografija iza svakog poglavlja
Keywords: povijest Ljubljane; Ljubljana - povijest; geologija; geološka povijest; geološka razdoblja; arheološka nalazišta; Ljubljansko barje; Emona