Najstarejša zgodovina Dolenjske : vodnik po arheoloških zbirkah muzejev v Novem mestu, Brežicah in Metliki - Gabrovec, Stane (Novo mesto (etc.) : Muzejsko društvo, 1956)
Résumé
Bibliografija iza pojednih poglavlja
Keywords: Slovenija - muzeji; arheološka nalazišta; arheološke zbirke; muzejske publikacije; vodiči