Ormož skozi stoletja. 5, Knj. 1 - Hernja-Masten, Marija (Ormož : Občina Ormož, 2005)
Zusammenfassungen
Zbornik radova
Bibliografske bilješke iza pojedinih radova i uz tekst
Keywords: Slovenija; arheološka istraživanja; kulturna povijest