Ravlića pećina : prapovijesno naselje = Ravlić cave : prehistoric settlement - Marijanović, Brunislav (Mostar ; Grude : Franjevačka arheološka zbirka ; Matica hrvatska, Ogranak, 2012)
Summary
Bibliografija: str. 110-114 i uz tekst
Keywords: Bosna i Hercegovina; arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; prapovijesna naselja; špilje; neolitik; eneolitik; brončano doba; keramika; koštani predmeti; kamena industrija; antropomorfna plastika