Rzymskie zgromadzenie wyborcze od Sulli do Cezara - Linderski, Jerzy (Wrocław [etc.] : Zakład Narodowy im. Ossolińskich, Polska Akademia Nauk, 1966)
Rezjume
Summary
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: povijest Rima; rimski izborni zakoni; izbori; izborna pravila; izborni postupak