Poznogotska plastika na Slovenskem - Cevc, Emilijan (Ljubljana : Slovenska matica, 1970)
Résume : Le sculpture du gothique tardif en Slovénie
Sažetak na francuskom
Bibliografske bilješke - Literatura
Keywords: Slovenija - kasnogotičko kiparstvo; kiparstvo; gotika, kasna - u slov. kiparstvu