Croatiae auctores Latini collectio electronica - Haskell, Yasmin; Lonza, Nela; Lučin, Bratislav; Marinova, Elia; Tunberg, Terence O.; Novaković, Darko; Jovanović, Neven, filolog (Zagrabiae : Facultas philosophica Universitatis studiorum Zagrabiensis, 2009)
Croatiae auctores Latini (CroALa) digitalna je zbirka tekstova hrvatskih latinista te latinskih tekstova autora povezanih s Hrvatskom. Rezultat je Znanstvenog projekta "Digitalizacija hrvatskih latinista".
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 30.8.2012.)
Pristup: World Wide Web
Tekst na lat., hrv. i na engl. jeziku.
Keywords: hrvatski latinizam; hrvatski latinisti; novolatinski