Croatiae auctores Latini : collectio electronica - Haskell, Yasmin; Lonza, Nela; Lučin, Bratislav; Marinova, Elia; Tunberg, Terence O.; Novaković, Darko; Jovanović, Neven, filolog (Facultas philosophica Universitatis studiorum Zagrabiensis, 2009)
Croatiae auctores Latini (CroALa) digitalna je zbirka tekstova hrvatskih latinista te latinskih tekstova autora povezanih s Hrvatskom. Rezultat je Znanstvenog projekta "Digitalizacija hrvatskih latinista".