Inscriptions mineures: nouveautés et réflexions : actes du premier colloque Ductus (19 - 20 juin 2008, Université de Lausanne) - Demicheli Dino; Radman-Livaja, Ivan; Wiewegh, Zoran (Bern (etc.) : Peter Lang, 2012)
Résumées
Abstracts
Zbornik radova
Tekstovi na franc., njem., španj. ili engl. jeziku
Bibliografija iza svakog rada i uz tekst
Keywords: arheološki kongresi; epigrafija; natpisi na keramici; grafiti; onomastika; Siscia