Problematika prapovijesnih i antičkih arheoloških nalazišta u hrvatskom podmorju : doktorski rad - Radić, Rossi, Irena (Zadar : I. Radić Rossi, 2011)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zadru, Odjel za arheologiju
Bibliografija: str. 367-446 i uz tekst
Keywords: podvodna arheologija; podmorska arheologija; arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; hrvatsko podmorje; antičke luke; brodovi