Ladanjsko graditeljstvo na zadarskom otočju od kraja 14.do početka 18. stoljeća : doktorski rad = Country house architecture in Zadar archipelago from the end of 14th untill the beginning of 18th century : doctoral thesis - Sorić, Sofija (2013)
Sažetak/Summary [prelim.str.] - Zaključak : str. 264-275