Svědectví staroslovanských hrobů : Archeologický výzkum v Uherském Hradišti-Sadech - Hrubý, Vilém; Marešová, Kristina (Uherské Hradište : Slovácké museum, 1973)
Rezjume
Zusammenfassung
Katalog izložbe
Imena autora nad tekstom
Keywords: arheološke izložbe; rani srednji vijek; staroslavenski grobovi