Prazgodovina Slovenije : v čast 150-letnice muzeja in VIII. Mednarodnega kongresa za pra- in predzgodovino : razstava v Narodnem muzeju - Stare, Vida; Narodni muzej (Ljubljana) (Ljubljana : Narodni muzej, 1971)
Riassunto
Katalog izložbe
Bibliografija: str. 11
Keywords: arheološke izložbe; Slovenija; prapovijest; prapovijesna naselja