Otok Sestrunj u zadarskom arhipelagu - Magaš, Damir; Filipi, Amos Rube (Zadar : D. Magaš, 1983)
Summary
Sommaire
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: hrvatski otoci; Sestrunj; povijest; stanovništvo